+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Femto Easy maakt ultrasnelle pulsmetingen “easy”

De nieuwe standaard

Het meten aan ultrakorte pulsen is een complexe taak en soms zelfs een regelrechte nachtmerrie. Daarom heeft Femto Easy instrumenten ontworpen die gemakkelijk zijn in gebruik en met hoge precisie kunnen meten.

Diagnostische instrumenten voor ultrasnelle laserbundels

De huidige Femto Easy productlijn bestaat uit diagnostische instrumenten voor ultrasnelle laserbundels. Gemaakt voor een breed golflengte gebied van UV tot MIR en een brede pulslengte range van 5fs tot 80ps.

Daarom kiest u voor Femto Easy

  • Installatie in 2 minuten; zonder kalibratie!

De twee belangrijkste instrumenten van Femto Easy - de ROC en de FROG - bieden een ultra compacte uitvoering (55x56x195mm) voor de langere pulsen en een iets grotere (55x56x265mm) uitvoering voor de fs-pulsen.

  • Nauwkeurig en zonder uitlijning

Elk Femto Easy product biedt uiterst nauwkeurige en betrouwbare metingen zonder problemen met uitlijning. Onder welke experimentele omstandigheden dan ook.

  • Intuïtieve software op touchscreen laptops

Met de bijgeleverde Femto Easy STAR bedieningssoftware werk je intuïtief op touchscreen laptops. De software draait zowel op Linux als Windows.

De productlijn van Femto Easy

Kennispartner en leverancier van Femto Easy

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Zo kunnen wij u alles vertellen over het productgamma van Femto Easy en de toepassingen van haar unieke instrumenten voor ultrasnelle pulsmetingen.

Stel uw vraag aan Davey Ontvang een prijsopgave

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact