+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Research-grade optische tafels

TMC laser tafels

Voor trillingsdemping kunt u goed bij ons terecht. Wij leveren research-grade optische tafels van het toonaangevende merk TMC. Deze laser tafels misstaan in geen enkel optisch laboratorium, hoe trillingsgevoelig de applicatie ook is. Heeft u een laboratorium waar u één enkel instrument trillingvrij wilt opstellen, kies dan voor een werkstation met trillingsdemping compleet met armsteunen, aflegplanken en dergelijke.

Klantspecifieke én catalogus optical tafels

Voor OEM klanten leveren wij breadboard en honingraatbladen met draadrasters. Volledig op maat gemaakt of zo uit de catalogus, zodat u deze optimaal kunt inpassen in uw machine terwijl de optische opstelling op dat board als één opstelling stabiel uitgelijnd blijft. Laser2000 levert het allemaal.

Hoe selecteert u de juiste optische tafel?

Laser2000 is een high-tech distributeur van fotonica producten en OEM design-ins. Wanneer u vertrouwt op onze technische kennis, dan weet u zeker dat u altijd het juiste product voor uw toepassing selecteert. Zo laat u het werken!

Applicatie-advies aanvragen Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact