+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Shop Over ons

Hoogwaardige optische componenten

Van balanced receivers, optische filters tot laser shutters

Er zijn talrijke mogelijkheden in optische componenten. Wij beperken ons tot waar we verstand van hebben: optische filters, laser shutters, fiber polarizing control componenten, balanced receivers én CO2 optiek. De optische componenten van Laser2000 vindt u bijvoorbeeld terug in research laser opstellingen, in fiber netwerken en -sensoren, in lifescience microscopen en in industriële applicaties.

Sterk in klantspecifieke optische componenten

Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij de beste producten voor u selecteren. Onze optische componenten hebben dan ook een gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn sterk in klantspecifieke oplossingen. Zo leveren wij meer custom-made dan catalogusproducten, vooral als het gaat om optische filters.

Welk optisch component voldoet aan uw eisen?

Aangezien wij alle kennis in huis hebben van fotonica producten en OEM design-ins weten wij precies wat voor uw applicatie geschikt is. Waarmee mogen wij u helpen?

Applicatie-advies aanvragen Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact