+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Hoogwaardige optische componenten

Van balanced receivers, optische filters tot laser shutters

Er zijn talrijke mogelijkheden in optische componenten. Wij beperken ons tot waar we verstand van hebben: optische filters, laser shutters, fiber polarizing control componenten, balanced receivers én CO2 optiek. De optische componenten van Laser2000 vindt u bijvoorbeeld terug in research laser opstellingen, in fiber netwerken en -sensoren, in lifescience microscopen en in industriële applicaties.

Sterk in klantspecifieke optische componenten

Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij de beste producten voor u selecteren. Onze optische componenten hebben dan ook een gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn sterk in klantspecifieke oplossingen. Zo leveren wij meer custom-made dan catalogusproducten, vooral als het gaat om optische filters.

Welk optisch component voldoet aan uw eisen?

Aangezien wij alle kennis in huis hebben van fotonica producten en OEM design-ins weten wij precies wat voor uw applicatie geschikt is. Waarmee mogen wij u helpen?

Applicatie-advies aanvragen Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact