+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Gebruikersvriendelijke goniometers
van Viso Systems

BaseSpion, LightSpion, Labspion goniometers

Viso is een middelgrote fabrikant van goniometers, waar enkele van de meest briljante en ervaren professionals in de verlichtingsindustrie werken. Viso's missie is om de producenten van luminaires krachtige maar eenvoudig te gebruiken bedienings- en meetoplossingen te bieden, zodat zij hun eigen producten beter en sneller kunnen meten en documenteren zonder daarvoor steeds naar een gecertificeerd lab te moeten.

‘Ook leasing is mogelijk!’

LabSpion; het vlaggenschip onder de Viso Systems goniometers

De LabSpion farfield goniometer doet door zijn draaiprincipe snelle en schokvrije metingen aan armaturen. Deze goniometer is voorzien van een spectrometer-sensor en/of een fotometer voor snelle lichtmetingen, waardoor de toepassing van geïntegreerde bollen overbodig wordt. De gonio, met standaard ingebouwde lampvoeding, is geschikt voor lichtbronnen met een diameter tot 2 meter diagonaal en een gewicht tot 25 kg.

Viso levert ook compactere versies van deze goniometer:

BaseSpion; goniometer voor kleinere armaturen

De BaseSpion farfield goniometer heeft dezelfde functionaliteit als de LabSpion, en ook dezelfde bedienings- en analyse software. De grootte van de te meten armaturen is beperkt tot 56 cm en 9 kg.

LightSpion; makkelijk mee te nemen goniometer

De LightSpion farfied goniometer maakt eveneens gebruik van dezelfde software GUI, maar is geschikt voor kleine armaturen tot 8 cm. De C-plane rotatie doe je hier handmatig; de LightSpion is ontworpen om kleine, rotatie symmetrische armaturen te meten. De LightSpion past (zonder de optionele extender) gemakkelijk in een koffer.

Daarom een goniometer van Viso Systems:

  • Viso Light Inspector software bij ieder lichtmeetsysteem
    De software is zeer uitgebreid en behalve alle denkbare licht- en kleur analyses, die op een rapport thuishoren, staat de software ook allerlei correcties toe die je zou willen uitvoeren om mechanische uitlijnfoutjes e.d. te corrigeren. Deze Light Inspector software maakt de Labspion gonio zeer gebruikersvriendelijk. Light Inspector is zeer actueel en analyseert conform S025, PAR-berekeningen en TM30:2018.
  • Met Report Designer voor rapportages in uw huisstijl zonder cut ‘n paste en zonder anderen om hulp te vragen. Er is directe export naar de cliënt of website mogelijk in het gewenste formaat.

Wij geven graag een passend advies over de goniometer die voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Pieter Ontvang een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in goniometers

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste goniometer weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact