+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Somni Fiber Sensoren

 
Somni biedt robuuste en betrouwbare glasvezelsensoren
die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Zij leveren zowel standaard als op maat gemaakte sensoren voor elke vorm van meetuitdaging.
 
 
 
Bij Somni zijn ze van mening dat sensoren overal om ons heen bruikbaar zijn, om de wereld een betere plek te maken. Sensoren helpen bij het creëren van veilige werkomgevingen, verduurzamen processen, verhogen de efficiëntie en geven inzicht in complexe infrastructuren. Somni Solutions levert robuuste en betrouwbare glasvezelsensoren, waaronder druksensoren, temperatuursensoren, versnellingsmeters, tiltsensoren en hydrofoons.

Glasvezel heeft de voordelen van volledig passief te zijn, intrinsiek explosieveilig, volledig ongevoelig voor elektromagnetische interferentie en kan enorme afstanden overbruggen.

 

Ontwikkelingen Webshop

Somni Sensoren

Laser2000, uw distributeur en kennispartner in fotonica

Wij zijn een high-tech distributeur van fotonica producten en OEM design-ins. Voor elke toepassing weten wij een innovatieve oplossing met geavanceerde producten te bieden:

  • Direct advies van technisch specialisten
  • Toegang tot een wereldwijde kennisbank
  • Voor elke toepassing het juiste product
  • Support bij installatie en producttraining
  • Snelle responsetijden en scherpe prijzen

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact