+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Luxinar CO2 lasers

Een nieuwe naam, maar een bekend gezicht in de CO₂ laser industrie

Luxinar is al meer dan 20 jaar koploper in lasertechnologie onder de naam Rofin-Sinar.
De in Engeland gevestigde toonaangevende fabrikant van sealed off koolstofdioxide (CO₂) laserbronnen produceert lasers vanaf 80 tot 1000 Watt en daarnaast meer recentelijk ook femtoseconde laserbronnen.
Ondertussen zij er al meer dan 18.000 lasers wereldwijd geïnstalleerd.

Ruim twintig jaar ervaring, innovatief en betrouwbaar.
CO₂-lasers op 9,3 micron, 10,25 micron en 10,6 micron.

Welke ondersteuning kunt u van ons verwachten?

Lokale service of ondersteuning ter plaatse wordt verzorgd door correct getrainde medewerkers van Laser 2000 Benelux die al tientallen jaren werkzaam zijn in de laserindustrie.
Daarnaast bestaat het serviceteam van Luxinar uit technische specialisten die gepassioneerd en goed geïnformeerd zijn over al hun laserbronnen. Elk teamlid heeft een diepgaande kennis van lasertechnologie en een schat aan ervaring door het werken met lasers in verschillende industrieën en omgevingen. Wat ze niet weten over laserbronnen is waarschijnlijk niet de moeite waard om te weten!

Applicatie Lab

Kunnen lasers worden gebruikt om uw productieproces te verbeteren?

Wij kunnen u helpen dit uit te zoeken door samples van uw materiaal of product te testen in één van onze applicatielabs. Onze applicatiefaciliteiten staan open voor zowel nieuwe als bestaande klanten.
De laboratoria zijn uitstekend uitgerust om verschillende processen uit te voeren, waaronder snijden, markeren, graveren, boren en meer. Wij bieden snelle doorlooptijden van samples, gedetailleerde applicatierapporten en advies van onze ervaren applicatie-technici. Wat uw proces ook is, wij kunnen u helpen bij het bepalen van de beste laser voor uw toepassing.

CO2 laserapplicatie database

Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Ruben Ontvang een prijsopgave

Drie beproefde laser-series

De bewezen industriële OEM-, SCX- en SR-series sealed CO₂-laserbronnen zijn gebaseerd op het diffusie gekoelde plaatprincipe die een hoogwaardige, ronde en symmetrische bundel produceert.
Deze lasers zijn verkrijgbaar met vermogensniveaus van 80 W tot 1 kW bij drie verschillende golflengten: 10,6 micron, 10,25 micron en 9,3 micron. Hierdoor kunnen wij oplossingen afstemmen op de specifieke behoeften van onze klanten.

De Luxinar producten

Kennispartner én leverancier in CO2 lasers

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste CO2 lasers weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact