+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Liquid Instruments Moku:Lab

Revolutionair alles-in-één test- en meetapparaat voor uw lab

Vervang nu maar liefst 12 instrumenten in uw lab door slechts één enkel multi-functioneel apparaat voor een fractie van de kosten. Laser 2000 Benelux introduceert dit revolutionaire instrument dat wordt aangestuurd via een handige app.

De vier belangrijkste instrumenten

  • Lock-in amplifier
  • Bode analyzer (frequency response analyzer)
  • Arbitrary waveform generator
  • Phasemeter

“Twee losse apparaten kosten al meer dan de 12-in-1 Moku:Lab!”

De Moku:Lab koppelt high-speed analoge ingangen en uitgangen aan snelle herconfigureerbare digitale signaalverwerking. Moku:Lab kan signalen meten, opnemen en genereren van DC tot 200 MHz. Het apparaat is voorzien van een FPGA en een stabiele 10MHz klok.

Download brochure Moku:Lab Bekijk videos Moku:Lab

Moku:Lab: net zo krachtig als 12 instrumenten

Moku:Lab brengt nu de kracht van van 12 test- en meetinstrumenten binnen handbereik en wordt maandelijks met nieuwe instrumenten uitgebreid. De Moku:Lab hardware kan in enkele seconden voor een geheel andere functie worden geconfigureerd.

Snel schakelen tussen verschillende functies

Schakel snel tussen een oscilloscoop, spectrum analyzer, waveform generator, fasemeter, data logger, arbitrary waveform generator of lock-in versterker, direct vanaf de Moku:Lab app op uw iPad. Of zet de Moku:Lab in als digitale filterbox,  PID controller, bode-analyzer FIR filter builder of laser lock box.

Licentie-vrije updates

Dankzij de licentie-vrije updates van de Moku:Lab app kunnen ook alle later toegevoegde test- en meetinstrumenten worden gebruikt. Ook via Python scripts of de MATLAB en LabVIEW interfaces kan met de Moku:Lab worden gecommuniceerd.

Producten van Liquid Instruments

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Bart Ontvang meteen een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in fotonica

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste fotonica producten weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact