+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

CREATE, REFLECT and MEASURE light

Integrating spheres, uniforme lichtbronnen en diffuse reflectiematerialen

Labsphere is integrating sphere-specialist en maakt daaromheen een heel scala aan diffuse reflectiestandaarden, lamp- en LED analysers, UV-SPF analysers en uniforme lichtbronnen. Het bedrijf doet heel veel speciale projecten waarbij vanaf de grond een compleet licht meetsysteem wordt ontworpen, puur op specificaties van de klant.

De kracht van Labsphere

Labsphere is bijzonder sterk in applicaties als diffuse reflectie calibratiestandaarden, uniforme lichtbronnen voor camera calibraties, licht meetsystemen voor LED’s en lampen, en SPF-analysers: alle gebaseerd op speciale integrating spheres en randapparatuur.

Productcategorieën Labsphere

Lichtmetrologie

ILLUMIA-PLUS en ILLUMIA-PRO: Nieuwe total-solution systemen op basis van integrating sphere, spectrometer, calibratie, voeding en temperatuur-controller. Een volledig meetplatform voor lampen en LED’s, van laag tot hoogvermogen, voor handmatige en geautomatiseerde metingen. Van uw LED-bronnen kunt een volledige temperatuur - stroom - lumens karakterisering maken. Op verschillende prijs- en prestatieniveaus kunt u uw keuze maken.

HELIOS series Uniforme lichtbronnen

Perfect homogene en stabiele lichtbronnen, gebaseerd op integrating sphere technologie, met voeding, intensiteitsregeling, calibratie, terugkoppelsensoren en software. Voor lichtspectra van het UV tot het infrarood, waaronder het zonnespectrum. Dergelijke systemen zijn bij uitstek geschikt voor hoogwaardige calibratie van uw camera's. Labsphere maakt ook uniforme systemen die geschikt zijn voor gebruik in vacuüm, of voor spaceborn camera's. 

SpectrALL series Spectrally Tunable Uniforme lichtbronnen

Uniforme lichtbronnen, ontworpen om de meest uiteenlopende lichtspectra te simuleren. Van deze SpectrALL series is het uitgaande spectrum tunable; zowel door handmatig “aan de knoppen te draaien” of berekend vanuit de SpectrALL software. De software bevat algorithmes om de meest uiteenlopende – en ook zelf geconstrueerde – spectra te simuleren. Deze sources hebben alle een “integrating sphere inside”. Ideaal voor het karakteriseren van uw beeldsensoren.

Diffuse reflectie materialen

Deze perfect diffuus reflecterende materialen kunnen in vrijwel alle maten gemaakt worden. In klein formaat en in grote aantallen te produceren zijn deze uitermate geschikt als machine vision targets. En voor de ruimtevaartindustrie maakt Labsphere juist het tegenovergestelde: groot en zeer zuiver; geschikt voor gebruik in satellieten. Spectrale reflectie certificaten worden bijgeleverd.

SPF-beschermingsfactorinstrument

De UV-2000S is het toonaangevende instrument om de SPF factor te meten van zonnebrandcrèmes. Vanwege het optische ontwerp en de goed opgezette software kan deze UV-2000S steeds voldoen aan de nieuwste internationale standaarden in dit vakgebied. Er is ook een UV-2000 versie voor het meten van de SPF-factor van textiel, de UV-2000F, volgens de daarvoor geldende normen.

Typische toepassingen voor Labsphere producten:

  • Calibratie targets voor satelliet-camera’s
  • Uniforme lichtbronnen voor camera en sensor calibratie
  • Licht meetsystemen voor LED’s en luminaires
  • Zonnebrand en textiel SPF-analysers

Wij geven u graag een passend advies over het beste product voor uw toepassing. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Pieter Ontvang een prijsopgave

 

Laser2000, voor uw integrating sphere en diffuse reflection instruments

Wij zijn een high-tech distributeur van fotonica producten en OEM design-ins. Voor elke toepassing weten wij een innovatieve oplossing met geavanceerde producten te bieden:

  • Direct advies van technisch specialisten
  • Toegang tot een wereldwijde kennisbank
  • Voor elke toepassing het juiste product
  • Support bij installatie en producttraining
  • Snelle responsetijden en scherpe prijzen

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact