+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Laser combiners en CW OPO’s van Hübner Photonics

Extreem compacte laser combiner / frequentie verdubbelde CW OPO

Hübner Photonics GmbH heeft in zijn portfolio een brede waaier aan compacte single-frequency CW lasers, diode lasers en Q-switched lasers.

Het Duitse Hübner levert een extreem compacte laser combiner, de C-FLEXTM, alsook een frequentie verdubbelde CW OPO, de C-WAVETM, die golflengtes in het zichtbaar en nabij-infrarood spectrum levert.

De flexibele C-FLEX lasercombiner

Met de C-FLEX combiner kunnen tot maximum zes Cobolt lasers gecombineerd worden in één flexibele en compacte behuizing. Optioneel kunnen AOM’s geïntegreerd worden om de lasers van snelle modulatie te voorzien. Verder behoren zowel free-space output alsook fiber coupling tot de mogelijkheden.

Door gebruik te maken van maar één voeding en door alle lasers aan te sturen met slechts één user interface, wordt de C-FLEX elegant en eenvoudig in gebruik. De C-FLEX is compact en robuust. De lange-termijn performantie is uitmuntend.

Toepassingen waarin de C-FLEX regelmatig wordt gebruikt:

  • Fluorescentiemicroscopie
  • Flow cytometry
  • Optogenetics
  • Fotochemie

De revolutionaire CW OPO van Hübner

Tot recent was een zeer brede CW tunable laser output slechts beschikbaar via complexe lasersystemen die moesten omgebouwd worden van dye naar Ti:Sa versie of omgekeerd, en waarbij regelmatig optieksets moesten gewisseld worden.

Met de solid-state C-WAVE CW OPO van Hübner is dit nu verleden tijd. De C-WAVE verschaft single-frequency CW output in het zichtbaar en nabij-infrarood gebied en is volledig computergestuurd. Zo kan u zorgeloos tunen van het blauw naar het rood tot het infrarood zonder dyes of optische componenten te wisselen. Dit maakt de C-WAVE tot een uiterst gebruiksvriendelijke laserbron.

Toepassingen waarin de C-WAVE regelmatig wordt gebruikt:

  • Cold atom / Ion trapping
  • Atoomfysica
  • Quantum optics
  • Holography
  • Single molecule spectroscopy
  • Nanophotonics

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Bart (NL) Stel uw vraag aan Davey (B)

Kennispartner én leverancier in lasers combiners en CW OPO’s

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste laser combiner of CW OPO weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact