+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Gemini Duets graveerplaten

Graveermaterialen voor lasergraveren en lasersnijden

Gemini is een fabrikant van hoogwaardige laser graveermaterialen. Gemini maakt al 50 jaar kunststof platen, speciaal ontwikkeld voor laser graveren en snijden. Uitermate geschikt voor letters, logos, plaquettes en braillebordjes.

De naam van deze speciale laser graveerplaten serie is DUETS en verwijst naar de sandwichstructuur van twee verschillend gekleurde kunststoffen waardoor heldere en contrasterende gravures ontstaan. Alle DUETS platen worden gefabriceerd in de VS, onder hoge kwaliteitscontrole: De substraten worden vervaardigd in de ultramoderne class-10.000 clean room fabriek. De eerste in de branche! Gemini garandeert substraat performance, kleur, afwerking en dikte van plaat tot plaat.

Laser 2000 heeft een ruime voorraad, zodat u per e-mail, telefoon of via de webshop snel kunt bestellen en de materialen snel in huis heeft.

Bezoek onze webshop Bekijk catalogus

Duets Laser XT Outdoor / Indoor

Geef een krachtig signaal met Laser XT voor binnen- of buiten toepassingen. Hoogwaardig kunststof plaatmateriaal geschikt voor fijne gravures. Leverbaar in drie verschillende diktes en veel kleuren.

Duets Laser XT Reverse

Maak een statement met het Laser XT Reverse 2-laags transparant graveermateriaal. Een heldere toplaag met matte afwerking en een levendige gekleurde onderlaag die omgekeerd wordt gegraveerd. Met achtergrondverlichting of zwarte verf geeft dit materiaal een nieuwe dimensie aan branding, displays en bewegwijzering.

Duets Laser Indoor

Perfect voor binnen bewegwijzering, branding en herkenning. Gemini maakt hoogwaardig kunststof plaatmateriaal voor lasergravures. Het materiaal is verkrijgbaar in drie diktes en in verschillende afwerkingen; houtlook, marmer en metalen oppervlakken. Afwerking: glans, patroon, geborsteld of glanzend metaal. En leverbaar met Clear-Guard coating voor industriele omgevingen. Wanneer precisiegraveren belangrijk is voor uw volgende project, reken dan op “Duets by Gemini”.

Duets Contours Flexible

Dunne flexibele Duets Contours microsurfaced graveermaterialen zijn ontworpen om een prominente uitstraling van gegraveerde labels op gebogen oppervlakken te realiseren. Dit lasermateriaal is verkrijgbaar met of zonder lijm en in een aantal kleurencombinaties en met mat, glanzend, geborsteld, of gepolijst metaal uiterlijk.

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Ruben Ontvang een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in lasers

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste laser graveermaterialen weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact