+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Shop Over ons

Coherent laser graveer- en snijmachines

CO2 lasers Coherent META en OMNI beam

Laser2000 Benelux vertegenwoordigt de Coherent OMNIbeam en METAbeam CO2 laser snij- en graveermachines in de Benelux. Deze lasersystemen zijn breed inzetbaar in zowel de metaalindustrie als bij bedrijven die werken met organische materialen zoals hout of kunststoffen. Coherent's METABEAM en OMNIBEAM Laser Machining systemen zijn de meest compacte, flexibele laser snijsystemen voor elk productiebedrijf.

Producten van Coherent

De Coherent OMNI- en METAbeam positioneert zich qua prijs en performance tussen de huidige kilowatt lasersnijsystemen en de kleine lasermarkeer en graveersystemen. Het werkveld van 1250 x 1250 mm sluit aan op de verkrijgbare Europese handelsmaten in de metaalindustrie. Afhankelijk van de applicatie kan de klant kiezen uit verschillende laservermogens tussen de 150 tot 1000 Watt. Naast het nauwkeurig snijden, kunnen deze systemen ook hoogwaardig markeren.

Toepassingen van Coherent

De METAbeam lasersnijsystemen zijn ideaal voor het snijden van precisieonderdelen uit plaatwerk; gelegeerd staal, aluminium legeringen, messing, koolstofstaal, roestvrijstaal, titanium en gereedschapsstaal. Een echt werkpaard dat bij een gemiddeld metaalbedrijf kleine tot middelgrote series kan produceren.

Het OMNIbeam lasersnijsysteem is geschikt voor het snijden van niet-metalen zoals kunststoffen, hout, stof, karton en papier. Een optimale machine voor meubelmakers, industrieel designers, dieboard cutters, sign industrie en jobshop bedrijven die een breed publiek willen bedienen.

Applicatielab

In de omgeving van Frankfurt heeft Coherent een applicatiecentrum waar een aantal werkende systemen staan opgesteld. Wij hebben de mogelijkheid om klanten hier uit te nodigen om uitgebreid materialen te testen.

Bezoek ons applicatiecentrum

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Ruben Ontvang een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in laser graver- en snijmachines

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste laser graveer- of snijmachine weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact