+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

DPSS en diodelasers van CNI

Lasers met groot aanbod golflengten

Het Chinese bedrijf Changchun Industries Optoelectronics Tech. Co., Ltd. (CNI) werd gesticht in 1996 en is ondertussen de grootste leverancier van lasers, spectrometers, power meters en optische systemen in Azië.

Bij ons in Europa zul je de DPSS en diodelasers van CNI vaker tegenkomen in wetenschappelijke labs voor toepassingen zoals confocale microscopie, optogenetics, biomedisch onderzoek, voor didactische doeleinden, et cetera. De kwaliteit is dan ook goed voor de Europese markt, terwijl de prijs relatief laag kan worden gehouden.

Welke golflengten zijn bij CNI beschikbaar?

De onderstaande tabel toont een overzicht van alle golflengten die CNI kan leveren. Dit is dan ook onmiddellijk de grote sterkte van CNI: het aanbod aan beschikbare golflengten is enorm groot. Dit betekent dat er voor elke mogelijke toepassing wel een CNI laser te vinden is. Verder behoren fiber coupling alsook analoge en digitale modulatie tot de mogelijkheden.

Lasers van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer het aankomt op de kwaliteit van deze Chinese lasers, kunnen we u geruststellen. Ze kunnen concurreren met lasers van Europese of Amerikaanse bodem. Om de kwaliteit van hun lasers te waarborgen, heeft CNI ook de nodige ISO-9001, CE, RoHs en FDA-certificaten verworven.

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Bart Ontvang een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in lasers

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste DPSS en diodelaser weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact