+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Spectrometers en colorimeters van Admesy

Hoogwaardige kleur- en lichtmeters voor industriële toepassingen

Admesy ontwikkelt en produceert hoogwaardige kleur- en lichtmeters voor industriële toepassingen. Vanwege de hoge meetsnelheid, gecombineerd met een hoge meetnauwkeurigheid, zijn deze sensoren zeer goed toepasbaar in productielijnen. De top-of-the-line spectroradiometer heeft een UV-gevoeligheid vanaf 200nm en is TEC gekoeld voor lage ruisniveaus en een hoog dynamisch bereik.

Daarom kiest u voor een spectrometer of colorimeter van Admesy:

De instrumenten van Admesy onderscheiden zich door hun flexibele opbouw en inzetbaarheid. De bijgeleverde software-suite is zeer krachtig én op klantenwens aan te passen. De software-suite toont parameters als kleur-coördinaten (zoals XYZ, Yxy, CIEL *a*b, Yuv, L*C*h) en geeft ook tijdsafhankelijke curves (trendanalyse). De instrumenten kunnen extern getriggerd worden en kunnen worden gekoppeld via USB of RS232.De sensoren kunnen tot duizenden metingen per seconde doen, hetgeen niet alleen inzetbaarheid in productielijnen mogelijk maakt, maar ook onderzoekers in staat stelt om snelle effecten te meten zoals opstart- of temperatuureffecten.

Admesy’s product series:

ATLAS – imaging colorimeter: met geïntegreerde spectrophotometer is deze camera uitermate geschikt voor het meten aan de spatiele lichtverdeling en spectrale eigenschappen displays en luminaires. Meet luminantie, kleur, Mura etc.

HERA – spectroradiometer. Uitstekende lineariteit, robuust en compact. Geschikt voor R&D gebruik als non-stop in productje omgevingen. De optische ingang is uit te voeren als fiber, lens of cosine corrector.

RHEA – spectroradiometer, TEC-gekoeld, lage ruis, hoog dynamisch bereik, UV vanaf 200nm. Configureerbaar met verschillende slitbreedtes en gratings voor de perfecte aanpassing op OEM-integratie.

CRONUS – spectrocolorimeter, gecombineerd met een tristimulus colorimeter in 1 behuizing. Deze combinatie geeft u zowel de gedetailleerde spectrale informatie als de snelle metingen van kleur, licht en flicker. Ontworpen voor luminaire en beeldscherm toepassingen.

HYPERION – colorimeter zeer nauwkeurige CIE1931 XYZ-colorimeter voor display metingen en in-line productielijnen. Beschikbaar in single lens uitvoering als versies met meerdere lenzen en met verschillende invalshoeken.

MSE – colorimeter: de ultieme keuze voor snelle en nauwkeurige kleurmetingen in een productielijn. De kleine en robuuste behuizing is hiervoor ontworpen. Met ingebouwde shutter voor eenduidige donkermetingen.

ASTERIA – lichtmeter: een supersnelle meter geschikt voor absolute luminantie, illuminantie en flicker metingen. Geschikt voor in-line productiemetingen. Uitvoerbaar met lens, cosine collector of fiber.

STEROPES-LED en STEROPES-HDX – lichtbron: gestabiliseerde lichtbron (LED of halogeen) met interne colorimeter feedback. 0,1% stabiliteit. Leverbaar in warm-wit en koud-wit LED-spectrum, respectievelijk halogeen en blue-enhanced halogeen.

Veel voorkomende toepassingen:

  • Karakteriseren van displays zoals telefoonschermen, LCD, E-paper, OLED.
  • LED-metingen: radiantie/luminantie, spectrum, kleurcoördinaten, CCT, flicker enz.
  • Transmissie metingen aan bijvoorbeeld glas, plastics, folies, coatings, LCD-cellen, vloeistoffen.
  • Zonnecel karakterisering: kleur, uniformiteit, AR-coating dikte.
  • Reflectieve metingen aan papier, E-readers, kunststoffen en coatings.

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Pieter Ontvang een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in kleur- en lichtmeters

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste spectrometers en colorimeters weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact