+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Laser plotters van Universal Laser Systems

State of the art laser plottertafels

Universal Laser Systems is toonaangevend leverancier van oplossingen voor Laser Materiaal Processing. Al meer dan 30 jaar maken organisaties over de hele wereld in allerlei soorten omgevingen gebruik van de voordelen van deze technologie. Ontdek hoe Universal Laser Systems u kan helpen uw doelen te bereiken.

Uw kunt direct uit CAD-software, CorelDraw en Adobe Illustrator de laser plottertafels aansturen. De laser werkt net zo eenvoudig als een printer. Met de systemen wordt namelijk intelligente printerdriver software en een uitgebreide materialen-bibliotheek meegeleverd.

‘Ook leasing is mogelijk!’

De gebruiker kan snel aan de gang zonder zelf het wiel uit te moeten vinden. Afhankelijk van de instellingen zal de laser gaan graveren, markeren en/of snijden. Deze laser plottertafels, gebaseerd op CO2- en fiberlasers, kunt u inzetten voor het bewerken van hout, leer, rubber, papier, karton, plastics en zelfs glas en metaal.

Koop VLS-desktop via webshop Universal productbrochure

Veel gestelde vragen lens voor metaal markeren

De laser plottertafels zijn in een aantal productgroepen te verdelen:

VLS-desktop

De desktop VLS2.30 is het compacte instapmodel. De machine is ontworpen om een bedrijf of onderwijsinstelling met lasertechniek kennis te laten maken. Door zijn compacte vorm ideaal voor bedrijven met weinig ruimte. De VLS2.30 is zeer geschikt voor de ontwikkeling van prototypen, on-demand productie en kleine series.

De desktop VLS3.50 is de grotere variant van de VLS2.30. Deze machine heeft een groter werkveld en er kan een laservermogen aan tot 50 Watt. Dit systeem wordt gebruikt voor educatieve doeleinden maar misstaat niet bij een architectenbureau. De VLS3.50 is ook een goede keuze voor de startende ondernemer.

VLS-platform

De VLS-platform serie is een vrijstaand model ontworpen voor de lichte productie. De VLS-systemen worden ook geïnstalleerd in vele onderwijsinstellingen over de hele wereld. In het bijzonder architectuur, producten grafisch ontwerp en materialen onderzoeksprogramma's maken gebruik van deze systemen.

Er kan gekozen worden uit zes cartridges met een oplopend vermogen variërend van 10 tot 60 watt. De VLS-systemen zijn in een aantal tafel formaten verkrijgbaar.

PLS-series

De PLS is een serie van drie in tafel afmeting oplopende modellen. De machines kunnen een 10 tot 75 Watt laserbron herbergen. De PLS6.150 heeft zelfs plaats voor 2x 75 Watt laser, samen opgeteld 150 Watt laservermogen voor dikke materialen.

Ook de gepatenteerde superspeed functie is op dit systeem beschikbaar. Hoge graveersnelheid met behoud van kwaliteit zijn een kenmerk voor deze systemen. De machines worden gebruikt in bedrijven waar de productie hoog is.

PLS.MW-series

De PLS6-MW multi-wavelength machines zijn vergelijkbaar met de PLS6.75 qua afmetingen. Dit laserplatform is echter voor zowel CO2 laser met een golflengte van 9,3 en 10,6 um als voor een 40 of 50 Watt fiberlaser geschikt. Met deze machine kunt u zowel glimmende metalen markeren, dunne metalen folies snijden en ook PET, PMMA en vele ander materialen bewerken.

Laser Interface+ Features

Laser Interface+ is een printerdriver die gebruik maakt van een materalen database. U kiest een type materiaal en een materiaal dikte, vervolgens pakt de driver de juiste laser parameters.

Natuurlijk kunt u ook handmatig het vermogen, de snelheid, aantal pulsen per inch en andere systeeminstellingen kiezen. Laser Interface +, in combinatie met de Universele Control Panel (UCP) geeft u volledige controle over uw lasersysteem.

1-Touch Laser Photo

1-Touch Laser Photo is een exclusieve Universal Laser Systems software applicatie wat te gebruiken is voor ieder fabricaat lasermachine. Het laat u toe om snel en gemakkelijk vrijwel elke foto te laser markeren.

Download nu: 30 dagen op proef

Toepassingen voor de ULS lasermachines:

  • Prototype en productontwikkeling
  • Productie industriele producten
  • Borduurwerk, stoffen en denim
  • Laser foto bewerking
  • Verpakkingsindustrie
  • Sign making
  • Onderwijs
  • Papierindustrie
  • Houtindustrie
  • Stempelindustrie

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Ruben Ontvang een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in lasers

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste laser weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact