+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Hoogvermogen blauwe lasers van Nuburu

Spatvrij koper lassen

NUBURU®maakt krachtige high-performance blauwe lasers tot 1,5kW: een grote stap voorwaarts in het spatvrij lassen van koper en andere gele metaalsheets.

De NUBURU® blauwe lasertechnologie maakt grote winst in snelheid en kwaliteit van bestaande metaalprocessen mogelijk en baant de weg voor nieuwe ontwerpen voor zowel conventionele laser-metaalbewerking als voor additive manufacturing (3D-printen). Spatvrij koper lassen maakt een groot aantal nieuwe toepassingen mogelijk die niet kunnen worden uitgevoerd met infraroodlasers.

Grotere absorptie van blauw laserlicht

De NUBURU®  series blauwe lasers zijn leverbaar met een vermogen van 200W tot 1,5kW met hoge brightness en zijn door de korte blauwe golflengte zeer geschikt voor het lassen van sheets van “moeilijke” metalen zoals koper en aluminium. Vergeleken met de absorptie door metalen van een standaard fiber laser, is de absorptie van het blauwe laserlicht 5-20x hoger – en dat heeft natuurlijk sterke voordelen voor het lasproces.

Ontdek hoe het werkt Bekijk laserspecificaties

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Ruben Ontvang een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in lasers

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste laser weten te leveren.

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact