+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

CO2 en fiber laser graveer- en snijmachines

Turn-key lasersystemen

Onder deze productgroep vindt u onze turn-key lasermachines: via software aanstuurbaar en geschikt voor specifieke toepassingen zoals markeren, graveren en snijden. U kunt kiezen uit laser graveermachines en laser snijmachines op basis van fiberlasers en CO2 lasers.

‘Ook machine leasing is mogelijk!’

Lay-out laser graveer- en snijmachines

Qua machine lay-out kunt u kiezen uit flatbed lasersystemen voor het verwerken van grote vlakken of product-trays en galvo lasersystemen voor ultrasnelle laser bewerkingen. Deze galvo gebaseerde systemen hebben ook een 3D markeermogelijkheid. Roll on / roll off en sticker-rol markeringen behoren ook tot de opties.

De voordelen van onze lasersystemen

Kiest u voor een lasermachine van Laser2000, dan kunt u vertrouwen op een oplossing die wérkt! Wij bieden turn-key systemen waarbij u direct advies krijgt van onze technisch specialisten en support bij installatie en producttraining. Het juiste product voor uw applicatie tegen een scherpe prijs.

Applicatietest aanvragen Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact