+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Hoogwaardige handschoenkasten van Korea Kiyon

Wereldspeler in handschoenkasten

Korea Kiyon handschoenkasten zijn ontworpen om een stabiel en veilig milieu te creëren in research en productieomstandigheden. Met meer dan 22 jaar ervaring speelt Korea Kiyon continu in op de wensen van de internationale industrie.

Handschoenkasten voor de internationale industrie

Vanwege de gunstige geografische ligging tussen massaproducenten als Samsung en LG, kan Korea Kiyon zichzelf optrekken aan hun eisen en hoogwaardige handschoenkasten ontwikkelen voor uiteenlopende industrieën. Denk aan Nanotechnologie, Lithium-ion batterijen, OLED & PLED, nucleaire toepassingen, zonnecellen, Laser Welding en Farmacie.

Zo ontwikkelen zij de beste kwaliteit handschoenkasten, purificatie systemen (het absorberen van vocht en zuurstof), solvent traps (het absorberen van oplosmiddelen zoals chloroform of isopropanol), vacuumkamers en sensoren (vocht en zuurstof meting in ppm).

De inerte atmosfeer in een handschoenkast.

Deze lage waarden van vocht en zuurstof (purifier) en oplosmiddelen (solvent trap) in een handschoenkast zijn essentieel om tot een inerte atmosfeer te komen voor de verschillende applicaties en onderzoeken. De Korea Kiyon purificatie systemen die onderin de glovebox  zijn geplaatst hebben een groot absorbeervolume. Hierdoor blijft de atmosfeer in de handschoenkast op een stabiele waarde van 1ppm of lager. Doordat deze purifiers onder in de glovebox zijn geintegreerd, blijft er rondom de handschoenkast veel meer werkruimte over.

Bekijk de brochure van Korea Kiyon

Ook leasing is mogelijk!

Kunnen de Kiyon handschoenkasten ook op maat gemaakt worden?

Korea Kiyon onderscheidt zich door het fabriceren van op maat gemaakte gloveboxes voor toepassingen zoals Nanotechnologie, Nucleair onderzoek, Medisch onderzoek, Zonnecel en Perovskite onderzoek, Batterij ontwikkeling en coating systemen. 

De kwaliteit van de Kiyon handschoenkasten is hoog.

Korea Kiyon  houdt aan een enorm hoge kwaliteitsnorm vast ten aanzien van haar handschoenkasten, voor een jarenlang en zorgenloos gebruik door klanten en doet zijn uiterste best om elke klant een zoveel mogelijk op maat gemaakte handschoenkast te bieden. Kiyon levert haar handschoenkasten met ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) certificering. De lekdichtheid van de KIYON gloveboxen is gespecificeerd als klasse 1 volgens ISO10648-2. Een voorbeeld meting van een KIYON handschoenkast die uit produktie komt, toont een O2 meting (bij -10mbar) die met ca. 1 ppm per uur stijgt. Dat is zeer ruim binnen de ISO klasse 1 grens van < 0,05 Vol%/uur, ook mét gemonteerde handschoenen.

Installatie en onderhoud.

Laser2000 Benelux geeft volledige ondersteuning op haar handschoenkasten en bijbehorende apparatuur: Vanaf het eerste advies tot aan installatie, ingebruikname en het oplossen van problemen. Juist als lokale distributeur die midden in de markt zit, zijn wij ons bewust van het belang van lokale service.
Bel ons op  +31-297-266191 om uw service behoefte te bespreken.

Producten van Korea Kiyon.

 

Ziehier enkele voorbeeld handschoenkasten voor de volgende toepassingen:

Film Test – Ink Jet – Solar Cell – Nuclear & Hydrogen Fuel Handling – OLED – Lithium Battery

Ziehier enkele voorbeelden van klant-specifiek gebouwde handschoenkasten:

HEPA laminar flow systeem – depleted uranium hybride material testbox – T-chamber type  OLED Test with evaporator system

Wij geven u graag een passend advies over de handschoenkast die voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Svante Ontvang een prijsopgave

Laser2000, uw handschoenkast leverancier

Wij zijn een high-tech distributeur van fotonica producten en OEM design-ins. Voor elke toepassing weten wij een innovatieve oplossing met geavanceerde producten te bieden:

  • Direct advies van technisch specialisten
  • Toegang tot een wereldwijde kennisbank
  • Voor elke toepassing het juiste product
  • Support bij installatie en producttraining
  • Snelle responsetijden en scherpe prijzen

Maak kennis met ons team

Lees meer

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact