+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

Hoogwaardige handschoenkasten en toebehoren

Stabiele en veilige werkmilieus

Laser 2000 levert de meest geavanceerde, hoogste kwaliteit inerte atmosfeer handschoenkasten, handschoenkast systemen, gasreinigers, oplosmiddel zuiveringssystemen, handschoenkasten voor (OLED) dunne film depositie apparatuur, verdampers en vacuümkamers.
Deze handschoenkast systemen zijn ontworpen om een stabiel en veilig milieu te creëren in research en productie omstandigheden.

Ga direct naar onze Korea Kiyon Handschoenkasten
Voor welke toepassingen leveren wij handschoenkasten?

Laser2000 Benelux levert haar glovebox systemen aan R&D centra, universiteiten, laboratoria en diverse industrieën waaronder chemie, farma en nucleair, waarbij men tijdens het onderzoek en of productie geen vocht, zuurstof of solvents kan toelaten.

Laser 2000 levert op maat gemaakte gloveboxen voor toepassingen zoals nanotechnologie, display en flexibele electronics industrie, nucleair onderzoek, medisch onderzoek, zonnecel en perovskite onderzoek, batterij ontwikkeling en coating systemen.

Onze kwaliteits kenmerken.

Wij leveren onze handschoenkasten met ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) certificering. De lekdichtheid van onze KIYON gloveboxen is gespecificeerd als klasse 1 volgens ISO10648-2. Een voorbeeld meting van een KIYON handschoenkast die uit produktie komt, toont een O2 meting (bij -10mbar) die met ca. 1 ppm per uur stijgt. Dat is zeer ruim binnen de ISO klasse 1 grens van < 0,05 Vol%/uur, ook mét gemonteerde handschoenen.

Installatie en onderhoud.

Laser2000 Benelux geeft volledige ondersteuning op haar handschoenkasten en bijbehorende apparatuur: Vanaf het eerste advies tot aan installatie, ingebruikname en het oplossen vanproblemen. Juist als lokale distributeur die midden in de markt zit, zijn wij ons bewust van het belang van lokale service. Bel ons op  +31-297-266191 om uw service behoefte te bespreken..

Zo selecteert u zeker de juiste glovebox

Met jarenlange technische kennis van het product en de markt, kunt u van Laser2000 de beste oplossingen verwachten. Wij ontzorgen u volledig bij de aanschaf van een glovebox: van advies, levering, installatie tot het onderhoud.

Applicatie-advies aanvragen Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact