+31(0)297 - 26 61 91 Offerte Over ons

FARO laser markeer software en scanning hardware

Krachtige software en hardware ondersteuning voor elke stuurkaart

FARO – het vroegere Lanmark Controls - fabriceert krachtige laser markeer software en scan control hardware. De interfacing tussen de laser, motortafels en galvo-scankop wordt volledig gesynchroniseerd met behulp van deze scan controllers en software.

Producten van FARO

WinLase Professional software
WinLase Lite

WinLase Professional software is een krachtige laser markeeroplossing voor Windows XP Professional en Windows Vista. De WinLase Professional software ondersteunt de meest populaire PCI scan control stuurkaarten momenteel beschikbaar zoals de RTC/3, RTC/4, SCANalone en de HC/3.

LEC-1 Ethernet-based Scan Controller

De LEC-1 is een laserbundel positioneer- en stuurkaart voor high end laser markeersystemen. De op ethernet gebaseerde LEC-1 kan werken zonder de hulp van een PC (stand alone).

I/O Interface Modules

I/O Interface modules verzorgt de communicatie tussen de stuurkaart, laser en scanhead. Voor machinebouwers is het mogelijk om op verschillende manieren toegang tot de kaart te krijgen.

SPI G3 control interface

Speciaal voor de SPI G3 fiberlaser heeft FARO een interface kit ontwikkeld.

Wij geven graag een passend advies over het product dat voor uw toepassing het beste is. Wanneer u al exact weet wat u zoekt, dan maken we uiteraard meteen een prijsopgave op maat.

Stel uw vraag aan Ruben Ontvang meteen een prijsopgave

Kennispartner én leverancier in laser

Met jarenlange ervaring in fotonica komt onze diepgaande technische kennis altijd van pas. Het is dan ook niet voor niets dat we nagenoeg voor elke toepassing, in elke markt, de beste laser software en hardware weten te leveren. 

Maak kennis met ons team

Stel uw vraag aan Laser2000

Aanhef *

Direct contact

Laser2000 is high-tech distributeur en kennispartner in fotonica / opto-elektronica. Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Waar kunnen wij u mee helpen?

+31(0)297 - 26 61 91 Applicatie-advies

Passie voor fotonica
+31(0)297 - 26 61 91 Contact