Ondersteuning

Pieter heeft een optische achtergrond, Bart een electronische en Ruben een service achtergrond in lasermachines: Een perfecte combinatie om klanten volledige ondersteuning te geven. Meestal kunnen wij ons goed inleven in de vragen van de klant. Het is essentieel voor een bedrijf als het onze dat wij de wensen van onze klanten kunnen vertalen naar de produkten van onze leveranciers - al dan niet met aanpassingen of zelfs (lees: vaak) nieuwe ontwikkelingen.

Productkennis

Onze leveranciers trainen ons op het gebruik van onze produkten: wij kunnen die kennis weer doorgeven aan onze klanten bij de ingebruikname. Het is voor ons belangrijk om een lasersnijtafel of meetinstrument zelf te kunnen installeren. Alleen zo kun je klanten goed adviseren over de (on-)mogelijkheden; wij kunnen uit ervaring spreken!

Applicatie tests

Voor onze laser markeer- en snijstations geldt dat al helemaal; eigenlijk kun je ze niet verkopen als je niet veel kennis van laserbewerken en materialen hebt. Op ons kantoor staan daarom 3 laserstations die bijna dagelijks worden gebruikt om testen te draaien voor (en met) klanten. Ruben doet deze testen allemaal zelf; zo weet hij wat hij klanten aanbevelen kan.

Vlotte reparaties

Weinig producten hebben het eeuwige leven. Als er iets defect raakt dan kunnen we bij Laser2000 vaak een diagnose stellen en reparaties uitvoeren. Het instrument of de laser hoeft dan niet terug naar de fabrikant. Voor reparaties die te specialistisch zijn regelen wij de afhandeling bij de fabriek zelf. En als het even lukt vinden we het leuk om het gerepareerde produkt weer zelf terug te brengen en samen met de klant te testen.

Correcte order-afhandeling

Op kantoor zorgen Eric Janmaat en Freek van den Brand voor een stipte afhandeling van uw bestelling: Eric regelt en controleert de zendingen tussen ons, de fabrikant en de klant. Hij zorgt ook voor bijvoorbeeld de WEEE registratie in verband met milieu-eisen. Freek, onze financiele directeur, organiseert de financiele administratie en zorgt dat iedereen betaalt en betaald wordt.