ULS Ultra - een alleskunner

Met de ULTRA is het mogelijk om "moeilijke" organische en anorganische materialen met hoge precisie te snijden en bewerken

De ULTRA is speciaal ontworpen voor het snijden en graveren van uiteenlopende high tech industriële materialen, zoals kapton en pyralux.

Laserbronnen
Dit laserstation heeft plek voor maar liefst 3 verschillende (CO2 en fiber) lasers met 10.6 micron, 9.3 micron en 1.06 micron golflengte.
De ULTRA kan tegelijk met de 3 verschillende CO2 en fiber-lasers worden uitgerust. De bedieningssoftware haalt uit de werktekening welke laser op welk moment wordt gebruikt. Ook binnen één job of zelfs passage van de X-slede.

Slim en snel werken
De laser focushead heeft een auto-focus als standaard meegeleverd en dankzij een slimme optische module is het verwisselen van de dual-lens slede voldoende om verder te werken zonder uitlijning.

 Bedieningsgemak
Ook aan de bediening is gedacht; de ULTRA heeft een geïntegreerde processor met bedieningsdisplay voor volledige lokale bediening. De ULTRA kan ook via ethernet (LAN) en zelfs WiFi van een andere computer of netwerk files ontvangen of zo op afstand worden bediend.

« Terug naar nieuwsoverzicht