LABORAMA voor lab professionals

In 2018 zijn wij aanwezig op de 19e editie van Laborama Expo die op donderdag 15 en vrijdag 16 maart in de hallen van Brussels Kart Expo van start gaat. Ontmoet ons op stand V2 in Hal 2
 

Laborama Expo brengt een breed gamma aan leveranciers samen onder 1 dak. Zij bieden alles aan wat u in een laboratorium kan terugvinden, gaande van analytische apparatuur, software en lab meubilair tot verbruiksgoederen, chemicaliën en veel meer. Neem zeker een kijkje op de “Producten & diensten” pagina van de catalogus om de grote variëteit aan producten te ontdekken die tijdens Laborama Expo 2018aangeboden zullen worden.

In 2018 zien we de terugkeer van de 2 live labs, al zij het met een aangepaste invulling. Alle live demonstraties zullen gescheiden zijn zodat de bezoekers kunnen kiezen welke ze meevolgen.

Daarnaast kunnen bezoekers zich ook aanmelden voor 2 routes. De Water Route neemt de bezoeker mee langs exposanten met producten of diensten voor wateronderzoek of behandeling terwijl de Life Science Route exposanten omvat die de nieuwste meetmethoden en analysetechnieken binnen de life science sector voorstellen.

« Terug naar nieuwsoverzicht