Universal Laser Systems

Universal Laser Systems produceert laser plotter tafels (lasercutters) waarmee eenvoudig producten worden gemarkeerd, gegraveerd en uitgesneden.

Uw kunt direct uit CAD software, CorelDraw en Adobe Illustrator de laser plottertafels aansturen. De laser werkt net zo makkelijk als een printer. Met de systemen wordt namelijk intelligente printerdriver software en een uitgebreide materialen-bibliotheek meegeleverd. De gebruiker kan snel aan de gang zonder zelf het wiel uit te moeten vinden.

Afhankelijk van de (lijn)instellingen zal de laser gaan (vector)graveren, markeren en/of snijden. Deze laser plotter tafels, gebaseerd op CO2- en fiberlasers, kunt u inzetten voor het bewerken van hout, leer, rubber, papier, karton, plastics en zelfs glas en metaal.

Producten van Universal Laser Systems

De laser plottertafels zijn in een aantal productgroepen te verdelen.

VLS-desktop
De desktop VLS2.30 is een compact en zeer economisch geprijsd model. De machine is ontworpen om een bedrijf of onderwijsinstelling met lasertechniek kennis te laten maken. Door zijn compacte vorm ideaal voor bedrijven met weinig ruimte. De VLS2.30 is zeer geschikt voor de ontwikkeling van prototypen, on-demand productie en kleine series.

De desktop VLS3.50 is het groter broertje van de VLS2.30. Deze machine heeft een groter werkveld en er kan een laservermogen aan tot 50 Watt. Dit systeem wordt gebruikt voor educatieve doeleinden maar misstaat niet bij een architecten bureau. De VLS3.50 is ook een goede keuze voor het starten van uw laser bedrijf.

VLS-platform
De VLS-platform serie is een vrijstaand platform model ontworpen voor de lichte productie. De VLS systemen worden ook geinstalleerd in vele onderwijsinstellingen over de hele wereld. Met name architectuur, product-en grafisch ontwerp en materialen onderzoeksprogramma's maken gebruik van deze systemen. Er kan gekozen worden uit zes cartridges met een oplopend vermogen varierend van 10 tot 60 watt. De VLS systemen zijn in een aantal tafel formaten verkrijgbaar.

PLS-series
De PLS is een serie van drie in tafel afmeting oplopende modellen. De machines kunnen een 10 tot 75 Watt laserbron herbergen. De PLS6.150 heeft zelfs plaats voor 2x 75 Watt laser, samen opgeteld 150 Watt laservermogen voor dikke materialen. Ook de gepatenteerde superspeed functie is op dit systeem beschikbaar. Hoge graveersnelheid met behoud van kwaliteit zijn een kenmerk voor deze systemen. De machines worden gebruikt in bedrijven waar de productie hoog is.

PLS.MW-series
De PLS6-MW multi-wavelength machines zijn vergelijkbaar met de PLS6.75 qua afmetingen. Dit laserplatform is echter voor zowel CO2 laser met een golflengte van 9,3 en 10,6 um als voor een 40 of 50 Watt fiberlaser geschikt. Met deze machine kunt u zowel glimmende metalen markeren, dunne metalen folies snijden en ook PET, PMMA en vele ander materialen bewerken.

Laser Interface+ Features

Laser Interface + is een printerdriver die gebruik maakt van een materalen database. U kiest een type materiaal en een materiaal dikte, vervolgens pakt de driver de juiste laser parameters. Natuurlijk kunt u ook handmatig het vermogen, de snelheid, aantal pulsen per inch en andere systeeminstellingen kiezen. Laser Interface +, in combinatie met de Universele Control Panel (UCP) geeft u volledige controle over uw laser systeem.

1-Touch Laser Photo

1-Touch Laser Photo is een exclusieve Universal Laser Systems software applicatie wat te gebruiken is voor ieder fabricaat lasermachine. Het laat U toelaat om snel en gemakkelijk vrijwel elke foto te lasermarkeren. 1-Touch Laser Photo heeft speciale filters om uw afbeelding te bewerken zodanig dat het contrast en de laserinstellingen worden afgestemd op het te bewerken materiaal. De software is erg eenvoudig. In een aantal stappen komt u tot de perfecte laserfile.

30 dagen proefperiode

U kunt een 30 dagen proefperiode downloaden op de website 1-Touch Laser Photo 
onder aan de pagina vind U de download link.

Klik op het volgende icoon om uw machine samen te stellen.

Valt onder onze produktgroep: Graveer en Snijsystemen

Toepassingen van Universal Laser Systems

Zie ook:

Naar de website van Universal Laser Systems (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Universal Laser Systems