Radiant Vision Systems

Radiant Vision Systems is het eerste bedrijf dat een kleuren CCD lichtmeter heeft ontwikkeld, en heeft deze techniek succesvol toegepast bij talloze applicaties voor verlichting en beeldschermen. 

Speciaal bij productie toepassingen vragen klanten om oplossingen die betrouwbaar zijn, weinig onderhoud en beheerskosten hebben alsmede gemakkelijk te bedienen zijn. Om deze redenen heeft Radiant Vision Systems zich gespecialiseerd in geintegreerde oplossingen die de gebruiker in staat stellen verfijnde test en ontwikkelings taken uit te voeren, zonder dat deze een metrologie-specialist hoeft te worden.  

Producten van Radiant Vision Systems

Radiant Vision Systems levert producten en diensten voor het karakteriseren en nameten van een verscheidenheid aan lichtbronnen, inclusief: 

NIEUW: Fotometrische en Optische Test Service.
Bij onze partner in de UK kunnen wij metingen voor u verzorgen. Compleet met calibratie certificaten, gedaan volgens de huidige normen en standaarden. Vraag naar onze actuele lijst van mogelijkheden.

Valt onder onze produktgroep: Meten aan licht, Software

Toepassingen van Radiant Vision Systems

Radiant Vision Systems levert algemene kleur- en lichtmeetsystemen en toepassings gerichte oplossingen:

NIEUW: Fotometrische en Optische Test Service
Bij onze partner het ELI in Amsterdam kunnen wij metingen voor u verzorgen. Compleet met kalibratie certificaten, gedaan volgens de huidige normen en standaarden. Vraag naar de diverse meet mogelijkheden.

Naar de website van Radiant Vision Systems (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Radiant Vision Systems