Photon Engineering - FRED

FRED is een belangrijk opto-mechanisch ontwerp pakket voor complete analyse van optomechanische samenstellingen op LED, licht, verlichting, imaging en laser gebied.

Met FRED Optical Engineering software kunt u de lichtweg door ieder optomechanisch systeem simuleren op basis van raytracing. Of uw ontwerp geimporteerd is vanuit CAD, of een lens ontwerp programma, of geconstrueerd van binnen het pakket zelf; FRED geeft engineers een fundamenteel instrument voor het maken van een virtueel prototype van optische systemen. 
Binnen FRED kunnen op uitgebreide schaal optische eigenschappen aan de objecten en oppervlakken gegeven worden. Hierdoor kan FRED in heel veel verschillende vakgebieden ingezet worden. 

Het vermogen om zowel coherent als incoherent licht door te rekenen, betekent dat FRED inzetbaar is bij het simuleren van strooilicht, laser toepassingen, verlichting, non-imaging optics, imaging systems, thermal imaging en veel, veel meer !

Photon Engineering blinkt uit in de voortdurende uitbreiding en verdieping van FRED en zeker ook de klanten-ondersteuning door een deskundig team van verkopers en software-technici. Trainingen worden georganiseerd in de VS en in Europa.

Er is een aantal voorbeeld films gemaakt over hoe u met FRED kunt werken: http://www.photonengr.com/software/features-and-applications/

Photon Engineering organiseert ook trainingen in Europa: onze vestiging in Munchen coordineert deze seminars.

Producten van Photon Engineering - FRED

Valt onder onze produktgroep: Lichtbronnen, Software

Toepassingen van Photon Engineering - FRED

Naar de website van Photon Engineering - FRED (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Photon Engineering - FRED