Hoogvermogen blauwe lasers voor spatvrij lassen

Een grote stap voorwaarts in het spatvrij lassen van koper en andere gele metaal sheets met hoog vermogen blauwe lasers.

NUBURU® maakt hoogwaardige metaalbewerkingen en -verwerking met hoge kwaliteit met de krachtige high-performance blauwe lasers.

De NUBURU® blauwe lasertechnologie maakt door grote winst in snelheid en kwaliteit van bestaande metaalprocessen mogelijk en baant de weg voor nieuwe ontwerpen voor zowel conventionele laser-metaalbewerking zoals additive manufacturing (3D-printen).

Spatvrij koper lassen maakt een groot aantal nieuwe toepassingen mogelijk die niet kunnen worden uitgevoerd met infraroodlasers.

Ruben van Rossum is onze industriële laser specialist. Bel hem gerust.

Producten van Nuburu Lasers

De AO-150 is een blauwe 150W laser met hoge brightness (200 micron fiber) en door de golflengte zeer geschikt voor het lassen van dunne sheets van “moeilijke” metalen zoals koper en aluminium.

Vergeleken met de absorptie door metalen van een standaard fiber laser, is de absorptie van het blauwe laserlicht orde 5-20x hoger – en dat heeft natuurlijk sterke voordelen voor het lasproces.

De laserspecificaties van de Nuburu lasers voor u op een rij.

Valt onder onze produktgroep: Lasers

Toepassingen van Nuburu Lasers

Informatie over de mogelijke toepassingen van Nuburu lasers.

Naar de website van Nuburu Lasers (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Nuburu Lasers