Liquid Instruments

Een revolutionair acht-in-één test- en meetinstrument Moku:Lab

Vervang nu 10 instrumenten in uw lab door slechts één enkel multi-functioneel apparaat voor een fractie van de kosten. Laser 2000 Benelux  introduceert dit revolutionaire instrument dat wordt aangestuurd via een handige app.

Moku:Lab Flyer

De Moku:Lab koppelt high-speed analoge ingangen en uitgangen aan snelle herconfigureerbare digitale signaalverwerking. Moku:Lab kan signalen meten, opnemen en genereren van DC tot 200 MHz. Het apparaat is voorzien van een FPGA en een stabiele 10MHz klok.

Moku:Lab brengt nu de kracht van van 10 test- en meetinstrumenten binnen handbereik en wordt maandelijks met nieuwe instrumenten uitgebreid. De Moku:Lab hardware kan in enkele seconden voor een geheel andere functie worden geconfigureerd.
Schakel snel tussen een oscilloscoop, spectrum analyzer, waveform generator, fasemeter, data logger, arbitrary waveform generator of lock-in versterker, direct vanaf de Moku:Lab app op uw iPad. Of zet de Moku:Lab in als digitale filterbox,  PID controller of bode-analyzer.

Dankzij de licentie-vrije updates van de Moku:Lab app kunnen ook alle later toegevoegde test- en meetinstrumenten worden gebruikt. Ook via Python scripts of de MATLAB en LabVIEW interfaces kan met de Moku:Lab worden gecommuniceerd.

De Moku:Lab, een revolutionair alles-in-één test- en meetapparaat voor in uw lab.

Producten van Liquid Instruments

(zonder IPAD)


De Moku:Lab, een revolutionair alles-in-één test- en meetapparaat voor in uw lab.


Oscilloscope

Waveform generator

Spectrum analyzer

Phasemeter

Data logger

Lock-in amplifier

PID controller

Bode analyzer

Arbitrary Waveform Generator

Digital Filter box

Valt onder onze produktgroep: Instrumentatie, Meten aan lasers, Meten aan licht

Toepassingen van Liquid Instruments

Naar de website van Liquid Instruments (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Liquid Instruments