Light Conversion

Light Conversion is een gerenommeerde producent van wavelength tunable femtosecond laser bronnen.

Light Conversion levert 2 femtoseconde lasers.

Producten van Light Conversion

Pharos

PHAROS: een compacte turn-key femtoseconde laser. 200fs pulsen, tot 1MHz pulsfrequentie, op 1030nm. De PHAROS fs laser is perfect voor OEM integratie of wetenschappelijke opstelling. Harmonische golflengtes beschikbaar op 515, 343 en 258nm.

PHAROS is een single-unit geïntegreerd femtoseconde lasersysteem dat milli-joule-pulsenergieën en een hoog gemiddeld vermogen combineert. PHAROS heeft een mechanisch en optisch ontwerp dat is geoptimaliseerd voor industriële toepassingen, zoals nauwkeurige materiaalbewerking. Compact formaat, geïntegreerd thermisch stabilisatiesysteem en afgedicht ontwerp maakt integratie van PHAROS in bewerkingswerkstations mogelijk. Het gebruik van solid-state laserdiodes voor het pompen van het Yb-medium vermindert aanzienlijk de onderhoudskosten en zorgt voor een lange levensduur van de laser.

Carbide

CARBIDE is een industriële femtoseconde laser die 40 W uitgangsvermogen en 400 μJ puls energieën combineert. Het behoud de beste eigenschappen van zijn voorganger PHAROS: instelbare basisherhalingsfrequentie van de versterker van 60 kHz tot 1000 kHz, een ingebouwde pulskiezer voor puls-on-demand besturing, computer bestuurbare pulsduur 290 fs - 10 ps.

Valt onder onze produktgroep: Lasers

Toepassingen van Light Conversion

Naar de website van Light Conversion (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Light Conversion