Jeti

Handzame spectrometer die gekenmerkt wordt door lage prijs en hoge nauwkeurigheid.

Bovendien heeft de spectrometer een laser pointer waarmee precies het gebied wordt aangegeven waar de meting van de luminantie plaatsvindt.
Door gebruik te maken van de standaard meegeleverde diffusor kan het systeem ook gebruikt worden als een spectrale lux meter.

Uitgaande van de spectrale verdeling kunnen alle berekende grootheden worden geëxporteerd. Hierbij moet gedacht worden aan de verschillende Ra-waardes, CRI, PAR waardes voor verschillende golflengte bereiken.

Producten van Jeti

Spectroradiometers

Specbos 1201: Robuuste spectroradiometer die is uitgerust met laser pointer om de meetplaats aan te duiden. Kan geleverd worden met cosinus receptor.

Specbos 1211: Snelle en robuuste spectroradiometer die is uitgerust met laser pointer en geleverd kan worden met BlueTooth, LAN of RS232 connectie.

Specbos 1301: combinatie van integrerende bol met Specbos 1201. De integrerende bol is leverbaar in verschillende afmetingen.

Specbos 1311: combinatie van integrerende bol met Specbos 1211. De integrerende bol is leverbaar in verschillende afmetingen.

Specbos 1401: spectroradiometer met CIE 127 set up. Beschikbaar in conditie A en conditie B. Kan gecombineerd worden met eerder aangeschafte Specbos 1201.

Valt onder onze produktgroep: Meten aan licht

Toepassingen van Jeti

Naar de website van Jeti (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Jeti