Huaray

Huaray Precision Laser is een professionele fabrikant van high end industriele DPSS lasers. Huaray ligt midden in de Chinese Optics Valley - Wuhan.

Alle Huaray lasers zijn volledig eigen ontwerp en ontwikkeling, met eigen IP. Huaray streeft er steeds naar om hoge kwaliteit lasers af te leveren, met een professioneel service niveau voor elke klant. 

Huaray Precision Laser is een professionele fabrikant van industriele DPSS lasers. Huaray is opgericht in 2009 door een PhD natuurkunde, die daarna 10 jaar in de amerikaanse laser industrie heeft gewerkt.

Alle Huaray lasers zijn volledig eigen ontwerp en ontwikkeling, met eigen IP. Door nauw samen te werken met de internationale top van componenten leveranciers en de voortdurende optimalisatie van hun produktie en innovatie, heeft Huaray een grote reputatie opgebouwd als industriele laser leverancier voor produktie-omgevingen.

Huaray streeft ernaar om goede lasers en professionele service te kunnen leveren. Huaray heeft al heeft al het ISO 9001 quality management certificaat.

Verder zijn alle lasers CE gecertificeerd en voldoen volledig aan de eisen die de westerse produktie-omstandigheden verlangen. Huaray lasers zijn de ideale lasers in ultra-preciese produktieprocessen. 

Huaray is trots op haar "Formula of Four Distinguishing Features":

  1. Betrouwbare lasers
  2. Goed geprijsde produkten
  3. Hoge produktiecapaciteit voor massa-produktie leveringen
  4. Efficiente service

Producten van Huaray

Spruce 355 3A Spruce 355 3W 5W Spruce 532 10W Spruce 532 20W

        Spruce 355 3W             Spruce 355 3W 5W              Spruce 532 10W            Spruce 532 20W

Spruce UV laser 355nm

Spruce Green laser 532nm

Valt onder onze produktgroep: Lasers

Toepassingen van Huaray

Kijk hier voor enkele voorbeelden: Huaray Applicatie Pagina

Naar de website van Huaray (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Huaray