Coherent

Coherent CO2 laser snij- en graveersystemen META en OMNI beam

Laser 2000 Benelux vertegenwoordigt de Coherent OMNIbeam en METAbeam CO2 laser snij- en graveersystemen in de Benelux. Deze lasersystemen zijn breed inzetbaar in zowel de metaalindustrie als bij bedrijven die werken met organische materialen zoals hout of kunststoffen.

Coherent's METABEAM en OMNIBEAM Laser Machining systemen zijn de meest compacte, flexibele laser snijsystemen voor elk productiebedrijf.

Producten van Coherent

De Coherent OMNI- en METAbeam positioneert zich qua prijs en performance tussen de huidige kilowatt lasersnijsystemen en de kleine lasermarkeer en graveersystemen.

Metabeam en Omnibeam

Het werkveld van 1250 x 1250 mm sluit aan op de verkrijgbare Europese handelsmaten in de metaalindustrie.

Afhankelijk van de applicatie kan de klant kiezen uit verschillende laservermogens tussen de 150 tot 1000 Watt. Naast het nauwkeurig snijden kunnen deze systemen ook hoogwaardig markeren.

Valt onder onze produktgroep: Graveer en Snijsystemen

Toepassingen van Coherent

De METAbeam lasersnijsystemen zijn ideaal voor het snijden van precisie onderdelen uit plaatwerk - gelegeerd staal, aluminium legeringen, messing, koolstofstaal, roestvrij staal, titanium en gereedschapsstaal. Een echt werkpaard dat bij een gemiddeld metaalbedrijf kleine tot middelgrote series kan produceren.

Het OMNIbeam lasersnijsysteem is geschikt voor het snijden van niet-metalen zoals kunststoffen, hout, stof, karton en papier. Een optimale machine voor meubelmakers, industrieel designers, dieboard cutters, sign industrie en jobshop bedrijven die een breed publiek willen bedienen.

Applicatielab
In de omgeving van Frankfurt heeft Coherent een applicatiecentrum waar een aantal werkende systemen staan opgesteld. Wij hebben de mogelijkheid om klanten hier uit te nodigen om uitgebreid materialen te testen.

Naar de website van Coherent (Open link in nieuw venster)

U kunt hier technische informatie opvragen over de producten van Coherent